To Cool For School.

 Sitter och väntar. Väntar på skjuts. Sitter inne i ett grupprum på skolan. Luktar konstigt. Men kan inte riktigt sätta fingret på vad det är.

 Tittar på stolarna. Orange. Svart. En tom kaffekopp står på ett av borden.
 Funderar på om jag ska gå och slänga den.
 Irriterar mig att den står där.

 Ser människor går förbi. Säger inte hej utan bara ler.
 Ler i smyg.
 Ler i hemlighet. 


                                                                   KOWABANGA                                                          


Don´t, Just Don´t.

Var ute och körde bil. Relativt roligt. Pappa brevid mig. Fastklistrad med händerna på bildörrens innehandtaget. Mina händer fastklistrade på ratten. Man kan se tryck från mina naglar. 
Jag gillar inte minitomater. Helt onördigt. Lata människor äter dem. Orkar inte skära de stora tomaterna i små bitar. Irreterande.
 Kollar upp på månen. Det lyser om den. Lyser runt om. Lyser fint. Om du läser detta nu. Kolla ut igenom fönstret så får du se.
Julie presenterade Journey - Don´t stop believin´. Är helt besatt. Blir lugn och kan sjunga med. Gillar att sjunga. Det gör mig glad.

KOWABANGA

 


Shoulda Whoulda Coulda.

Skulle träffa Anders igår. Kunde inte. Kunde inte vara otrogen.  "Jag kan inte träffa dig idag. Kan bara inte. Det är inte du.....det är David Hasselhoff. Mitt hjärta tillhör honom."
  Han är min Sexypapa.


KOWABANGA.

Never Been Scared.

Jag bli sällan rädd. Men idag blev jag det. Var hos tandläkarn. Laga ett hål och fyllde i en grop. Scary as hell. Vägrade att ha bedövning. Bara Pussy´s har det.  Men fan va det ila. OJ OJ OJ ! Tandläkarn Marianne sa att jag skulle tugga väldigt hårt efter vi var färdiga. Vilken gör att det låter högt. Sitter på bussen och gör detta. Man ger ju inte ett intryck av att man är sinnessjuk?!  Inte alls.KOWABANGA.

sad face good grace

Bara för att jag är jude så tror alla att jag har stor kuk & rytmen i blodet.
Men det är inte sant, jag kan inte dansa.

Party !

Sitter här och lyssnar på Lady Gaga. Gillar. Har druckigt ett par cider men är fortfarande in the game. Har min moster och mina mamma plus mina grannar.  Stackars dom som inget vatten har. Är inte alls full. 


KOWABANGA.
 


The Perfect Job ?

Dom som uppfann våldtäcksvisslor tänkte nog inte riktigt igenom innan dom uppfann de. Även om dom tänkte på ett gott syfte när dom gjorde. För att förhindra att kvinnor ska bli våldtagna. Men nu när dom är uppfunna vill dom inte förhindra att kvinnor blir våldtagna. För utan våldtäcksmän är det inga som köper visslorna. och då går de i konkurs.

 

KOWABANGA.

 


I Want It.

Jag vill 10 kärleksbarn med Zach Galifianakis. Julie´s tvillingbror. Från adoption inte vagina.

KOWABANGA.


  

 


I Like It.

Just nu sitter man och kollar på The Big Bang Theory. Gilla. Passa barn imorgon. Lagom roligt. Har varit med Amanda idag. Fantiserade om julie neråkandes från ett stup naken. Ska man bli orolig? Ny SNL med Zach Galifianakis äger surt mycket.


KOWABANGA.


I Have No Choice.

Blås ut ljuset. Jag önskar. Vad önskade du?


KOM VÅREN. SNÄLLA

Hemma efter sushi med Amanda. Gott. Mamma sjuk, så jag isolerar mig i mitt rum. Ensam, tråkigt och mörkt. 
Längtar till våren. Nya kläder och skor. Doft av blommor och träd. Klarblå himmel. Härligt. 
Går inte bra i skolan. Är trött på läxor och krav. Vill bort. Långt bort. Vill någon följa med? Vill att det ska bli vår. Åka cab nerför en landsväg. Vinden sveper i håret. Blommor runt halsen och solglasögon på. 
Snälla vår. Kom nu. 

KOWABANGA.
 


 


It´s Not Unusual.

Melodifestivalen a.k.a. Schlagerfestivalen. Man sitter och kollar i soffan. Hoppas på en bra låt. "Nästa, då kommer en bra. Eller hur Pappa? ". Men det kommer ingen.
Inte efter den eller efter den.
Uppriktigt sagt långtråkigt och funderar på att byta över till MTV- My  super sweet 16. Man klagar på att låtarna inte har nått schlager i sig men ändå blir man irriterad när den förbannade fläckten sätter i gång och blåser håret ur deltagarna. Är inte det schlager om nått? Fångad av en stormvind? 

Den stora finalen i Norge. Varför kolla. Om djävulsliknande monster kan vinna är det väl ingen idé att ens hoppas eller tro att sverige kommer att vara bland topp 10?  

KOWABANGA.

 


Varför inte?

Colt Whitmore.  Bo Burnham.  The Lonely Island.  Loka.  E!. 

Saturday Night Live. 


Friday 5th

Just nu sitter jag ute och myser med min data och två filtar. Det är -3 grader men jag fryser inte. Jag kollar upp mot himlen och ser ett flygplan. Längtar så efter att få åka till New York. Var inte i skolan idag. 
Vet inte varför. Har inte en riktig förklaring till det.
Kan det vara för att skolan just nu är så jobbig? Eller kan det vara för att jag har så låg självsäkerhet att jag helt enkelt inte vågar gå utanför dörren? 
Om nu alla människor är så speciella och är guds gåva, varför känner jag mig inte speciell.? Är man en person, så enkel och ointresserad att det har gått ut över mitt tänkande att se på saker.
 Jag har inga syner på att ändra mitt sätt att tänka. Varför?
 Har alla människor såna tankar eller är det bara jag. Jag säger inte att vissa människor är födda med den talangen att se på världen utifrån det perfekta perspektivet. Men betyder det att dem som inte gör det helt enkelt har fel?

KOWABANGA.


Peace Love & Understanding.

Har kommit hem från en underlig kväll. Minst sagt. Nog sagt om det men kommer ha det under kudden när jag somnar. Orkade inte gå ut i gbg så stannade i älskade Frillesås. Sushi imorgon. Längtar.
Lyssnar på You And Me. När jag lyssnar på den försvinner allt lidande som man tänker på och jag glömmer att tråkigt. En skön känsla. Vill bara älska. Älska famlij. Älska djur. Älska dig.

KOWABANGA.PARTY !!!

Sitter i Jackes kök. Längtar tills ikväll ! Lyssnar på journey- Don´t stop believin. Har partytrosorna på och känner mig taggard !
Är sugen på Sing Star. it´s not unusual ! kom igen !
Måste hjälpa Jacke med förberedelserna. Är jätte exalterad. Tror jag bet mig i kinden.
KOWABANGA.

Tänker & Funderar.

Jackes tjejmiddag. Brors födelsedags kalas. Inväntar klädar på tork. Ett inslaget paket och sitter vid köksbordet, tänker på vänners desperata försök att gå ner i vikt. What the fuck !?

Fett på kroppen behövs för att du inte ska frysa.
 Det är du skyldig kroppen. Där är du, försöker går ner i vikt  medans människor
i Haiti går ner i vikt innan dom ens gått upp. Det gör mig en anning arg måste jag säga.
Själv är man helt medveten att man behöver gå ner.
men det finns ju nån måtta på när gränsen går. 

Men nu över till nått positivt. Tar studenten snart ! 
Det var det ända positivt jag kan komma på just nu. 
Snart kommer gästerna, förmodligen pappas stora och ohyfsade släkt. Ser inte
riktigt fram i mot det.

KOWABANGA.


Uppe.

Ligger uppe och lyssnar på musik.  Vilken annan än ELECTRIC AVENUE !  Kan inte sova och vet mycket väl att jag måste. Jackes tjejmiddag imon. plus min brors kalas. Om det nu finns en gud, VA FAN ? ! Här sitter jag och rabblar upp mina problem när Rihanna är singel igen och när Alex Reid är kär i Jonas"Basshunter" Altberg. Vart är min medkänsla?  Vart fan vet jag ! Kowabanga.

Att älska är att älska.

Det tinglar i byxerna när jag ser hasselhoff ! OOOHHH JJAAAA.


Sex

Take it off for the hoff.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0