Torn on the platform (bedroom recording)

Jag har spoitfy. Eller aa, jag har spoify med Julie. Eller aa, jag har spotify med Julie fast det är min. Där har jag exakt 39 listor. 10 av 39 listor är julie och 4 av dessa 10 lyssnar jag på. Sen har jag 3 listor som jag oftast brukar lyssna på. Dom heter höst, hångel och fuckfest. Sen har jag sett att det har kommit in en ny lista som jag inte lagt dit och kan tänka mig att inte Julie heller gjort. Den heter bgvuyt och är bara rock/hårdrock/ konstig hårdrocks musik. Den listan gillar inte jag. Höst-listan är en blandning av fuckfest och hångel. Fuckfest är min och hångel är Julies. Julie har ibland lite konstig musiksmak men grejen är att efter man lyssnat på hennes musik några gånger är den inte så konstig. Så jag har mixat lite från hångel och fuckfest till en mega bra lista. Så i all förvirring över listor, namn och siffror vill jag bara säga att jag gillar musik helt enkelt.

See you fuckfaces. Nej, jag bara skoja lite. (Bollade lite med fuckfest-listans namn där)I´m fucking with you.

Jag gillar att titta på både uteliggare och kläder, fast mest kläder. Ja, för jag brukar stå och kasta sten och glo på uteliggarna, dom gillar inte det. Så då är kläder mkt bättre att titta på, för dom jagar mig inte.
Det är vad jag gör på min fritid, kastar sten på uteliggare och rånar värdetransporter. Kör ibland lite rökheroin och förmedlar tysk hård porr genom internet.
 
Adios amigos.
Fake plastic trees.

Är så kär. Riktigt jävla kär. Men inte i en pojke. Inte än. Utan i två väskor.Man ser det från månen.

Mi casa es su casa.Satellite heart.

När jag inte kollar på rapport, kollar jag på Disney channel XD.


Love out of lust.

Min mosters mans mamma bor i ett hotell fast det är inte det egentligen. Men jag låtsas det ibland. Man får till och med choklad på kudden.The meaning of a ritual.

Nu är sommarsemestern över för min del och pengartåget börjar igen. Lite små ledsen men ändå glad. Glad över att äntligen få träffa dom små busungarna igen. Men glaset med vin en onsdageftermiddag kommer inte finnas kvar eller de långa sommarkvällarna med musik och trevligt sällskap kommer inte finnas. Klart det finns sommarkvällar och trevligt sällskap men det är inte samma sak. Får helt enkelt se fram emot dom underbara höstfärgerna på träden och årets fashion. Det är kanske inte så pjåkigt ändå. 

You better watch out, ´couse I like you.

Jag och Julie har bestämt att vi en gång i månaden ska kolla bio på bergakungen och äta den goda pastan på resturangen bredvid. Detta uppmanas till alla att göra.


RSS 2.0