Walk like there is no tomorrow.

Jag och Julie har våra kända promenader. Men det är inte alltid vi promenerar. Det behöver man inte alltid göra heller. Man kan gå till nybyggda tomter och prata. Eller bara sitta på ett berg. Vad som helst.
Kowabanga.Scary as hell.

Min kära lillebror Jonathan ska på maskerad och frågar om jag kan sminka honom. Monsterkalas var temat. Zombi var målet. Blev ganska nöjd.
KOWABANGA
Gillar att tänderna enna passar in i looken.

Svart ögonskugga, röd ögonskugga, vit ögonskugga och röd mascara så är jobbet gjort.


PangBrudar.

Var på andra sidan av världen, andra sidan av kommunikationen. Varberg. Leta efter inget. Kom hem med allt. Pengar man jobbat hårt för försvinner på ett ögonblick. Känner skarpt att man ångrar när man stoppar in plastkortet i pengarmaskinen. Amanda ser helt lungn ut när hon gör det. Som en enkel vana nästan. Jag vill känna så.
KOWABANGA
Skor - Eurosko
Tofflor - Eurosko
Kruka - Dimoda
Town lykta - Village


Låt Mig Ta Dig Ut Till Rissne Baby.

När jag ser att du inte finns på listan, slår mitt hjärta lite långsammare.
Jag visste inte att jag kände så. Men jag gör tydligen det. Även om jag inte känner dig så blir jag ledsen när du inte kan svara, kanske du inte ens finns. 
Du kanske bara är en illusion av mina ensamma tankar. Men ändå är det någon som växlar ord på andra sidan.
 Någon som svarar på mina frågor. Men är det verkligen den jag gillar.
Den jag tror att du är. 
Med dina charmiga kommentarer och våra spännande samtal långt in på natten. De roliga intressen vi har tillsammans och dina planer för framtiden.
Jag har ännu inte fått ett telefonnummer och din efternamn. Men det gör inget. För mig spelar inte det någon roll. Bara du finns så är jag nöjd. 

KOWABANGA  RSS 2.0