Rött som blod.

Rött som blod, rött som roser och sött som jordgubbar.
Rött läppstift är visst fint.


Rubrik.

Man kan bli frustrerad, arg, mållös och helt enkelt totalt sinnessjuk av vissa människor. Jag har stött på någon som gör allt detta på mig. Inte råga på att han är totalt oball, ocool så har han svårt att kommunicera på sätt så att man inte misstolkar honom som sinnesrubbad.
Det tar 2,5 timme för honom med tåg att komma till mig. Det tar även 2,5 timme för mig att lugna ner mig efter vi snackat på skype. Han går igång på grammatiska fel, han har ett block med rubriken "my evil plans", han har björn borg kalsonger och använder strumpor i sandaler på sommaren, han kallar mig sosse (vilket får mig att tro han är smått efterbliven) och har "mensbarn" som namn för min kontakt i hans telefon.
Men av allt detta så finns det små saker som gör att han faktiskt inte är så ocool och oball utan rätt awesome. Han spelar handboll, pluggar medicin och gillar färgen turkosa. Jag gillar turkosa. Tydligen så tycker han att jag är lika söt som Pluto men jag tvivlar lite på det.


Något han gillade var mina björnstrumpor. Tror han i hemlighet trånar efter egna björnstrumpor men är för stolt och manlig för att medge det. Men det är hans problem, inte mitt.


Sex, underkläder & dinosaurier.

Man kan göra mycket olika saker på sin fritid, vissa spelar tennis. Andra tränar på gym eller samlar på frimärken. Jag vet en kille som sitter med snorren i vädret och skriker på gamla tanter. Jag vet dock inte så mkt om honom. Jag vet att han har en lillebror och hans favorit färg är röd. Han är rätt wierd men ball samtidigt. Jag har fått inspiration av honom. Så från och med nu på fritiden ligger jag i min säng med en kamel och spelar på en saxofon. Jag har tre bröder och min favorit färg är turkos.

Så sex, underkläder & dinosaurier hade egentligen ingenting med detta inlägget att göra.
Jag kan inget om dinosaurier ändå.


Jag drömde att min bästa kompis tvillingbror var en nerknarkad ex-polis som stod vid en parkbänk som han hade spikar massa spika i. Bredvid denna parkbänk stod en träplanka med en skylt på att han skulle söka till idol och ville få kritik. Tyvärr var det inte som ville sätta sig på parkbänken och lyssna på honom, för spikarna han hade spikat var riktade uppåt.


RSS 2.0